fc twente sverigeDet är inte alla svenskar som gillar fotboll, och även bland de som älskar sporten är det långt ifrån alla som är lika passionerade när det gäller FC Twente. Det är aningen svårt att förstå hur någon kan vara ointresserad av det bästa laget i hela världen, och du kanske har problem med att hitta någon att prata med. Känner du igen dig i det här? Då kan du ta tillfället i akt till att umgås med övriga medlemmar i FC Twente Sverige under någon av de arrangerade aktiviteter som hålls i Stockholm. Vi anordnar som bekant resor som bär av till Nederländerna för att man ska få se laget på plats och i action, men om man inte kan hålla sig till tåls tills nästa resa utan behöver få en dos FC Twente dessförinnan kan man alltså hänga med andra medlemmar.

Aktiviteter

Om du vill vara med i vår community, det vill säga FC Twente Sverige, är laganda och dedikation mer eller mindre det som behövs. Ifall du vill känna större gemenskap med de andra medlemmarna kan du dessutom dyka upp på de olika aktiviteter vi anordnar. Utöver att du kan hitta likasinnade människor att diskutera fotboll med är det dessutom ett väldigt bra sätt att skaffa nya vänner på, och ni vet redan att ni har åtminstone en sak gemensamt.

Frågesport

Vi anordnar med jämna mellanrum pubhäng på ett av våra favoritställen, och förutom att de har öl till rimliga priser och en trevlig atmosfär så har de dessutom frågesport. Vad frågorna kommer att handla om vet vi inte, och vi kan inte utlova några frågor om fotboll, men vi är säkra på att du kommer ha roligt tillsammans med de andra medlemmarna i FC Twente Sverige oavsett.

Museibesök

fc twente sverigeFotbollsfans kanske inte har ett rykte om sig att vara intresserade av kultur, men vi vet givetvis att det är en stereotyp som inte betyder någonting. De rundturer vi anordnar för våra medlemmar på olika museer är alltid väldigt uppskattade, och de är även ett bra tillfälle för dig att introducera din familj till övriga medlemmar i vår community.

Filmkvällar

Det är inte alltid det går bra filmer på bio, men när det gör det tycker vi om att ta med oss medlemmar ur FC Twente Sverige för att äta popcorn framför vita duken. Att popcorn smakar bäst på bio vet väl alla, och det är ett bra sätt att umgås på eftersom man kan gå och äta tillsammans efteråt och diskutera filmen (eller allas favoritlag).

Fotboll

Du behöver inte vara en professionell spelare för att gå med i vårt lag, det enda du behöver är ett glatt humör och lite tid till övers. Till skillnad från vår kärlek för FC Twentes matcher så tar vi inte våra egna matcher på särskilt stort allvar, så du behöver absolut inte skämmas ifall det skulle vara så att du inte alls kan spela. Det viktiga när du spelar fotboll tillsammans med oss är att du helt enkelt har roligt, och att du spelar sjysst.