fc-twente-flag-general_3439097Du är alltid välkommen till lokalen i Stockholm ifall du har möjlighet. Vi har den öppen under fredagskvällen samt varje dag som FC Twente har match så kan vi kolla på den gemensamt. Vi är ett tiotal regelbundna besökare ifall du bara känner för att ta någon öl och socialisera med likasinnade. Vi försöker allt som oftast fixa något arrangemang varje fredagskväll, inte nödvändigtvis bundet till fotboll. Grillkvällar tillhör vanligheterna, likaså både fisketurer och småresor i staden med omnejd. Vi försöker hålla oss aktiverade oavsett hur långt det är till nästa match, så varför inte hitta på något som grupp?
Adressen hittar du nedan, men vill du bara ha information om kommande events och matcher kan du maila antingen Stephan eller Theo, eller varför inte båda två! De är ganska pratglada av sig. Adresserna är hur om helst följande:

The Tukkers Lokalen
Västerlånggatan 103
11129 Stockholm

Kontaktinformation för grundarna är lite begränsad då vi vill undvika spam, men deras e-postadresser är följande:

Stephan: stephan.ackerman@thetukkers.se

Theo: theo.kohn@thetukkers.se

Pressmeddelande

Lystring alla lojala Tukkers, FC Twente-fataster och diverse fans till holländsk fotboll. Svergies bästa, första och största fansida till FC Twente har nu fått en ny hemsida som är snyggare än någonsin förut! Adressen är såklart densamma, thetukkers.se, vi vill ju inte att någon ska gå vilse på internet. Gemenskap är A och O för oss, så alla ska hitta hem så snabbt som möjligt.

På den nya sidan hittar du en mer genomgående bakgrundshistoria för laget från grundandet tills deras skakiga samtid de står inför idag. Vi har även uppdaterat laginformationen med en komplett lista med den nuvarande laguppställningen och inom en snar framtid kommer vi även lägga till andralaget och damlaget.

Du läste rätt, inte nog med att vi redan uppdaterat sidan och putsat utseendet till perfektion, vi har dessutom redan planer för mer innehåll. Vi sparar inga godsaker för vare sig läsare eller klubbmedlemmar. Är du ett fan så förtjänar du det bästa och du kan ge dig fasen på att vi ska leverera just detta!

Vidare tar vi nu emot intresseanmälningar för nästa resa till Nederländerna den 28’e till 30’e Augusti. Login står våra vänner i  Enschede Reds för och vi har en rad evenemang planerade under dessa tre dagar. Är du intresserad och/eller vill veta mer kan du kontakta Theo som vanligt på theo.kohn@thetukkers.se