spelersbus-fc-twente-vrouwenVi försöker såklart samla ihop så många som möjligt för att regelbundet åka ner till Nederländerna så att vi kan se FC Twente på plats, men detta är inte alltid möjligt. Generellt sett brukar vi ha möjlighet att anordna tre till fyra resor per säsong och vi gör vårat absolut innersta för att en av dessa ska vara för finalen, om laget når så lång (Men de gör de, eller hur?).

Vi de tillfällen vi ska åka möts vi först hos oss i Stockholm, adressen hittar ni under kontaktuppgifter, varefter vi gemensamt tar oss till Arlanda. Är matchen ifråga på hemmaplan får vi dessutom ofta bo gratis i klubbhusen hos någon av de tre lokala klubbar vi har kontakt med, men vill man ordna eget tillåts naturligtvis detta med.

Är det frågan om en bortamatch varierar boende med platsen viska till, men oftast förbokar vi det bästa alternativet vi får tag på, så ni ska under optimala förhållanden aldrig behöva söka efter något på egen hand. Utgifter går i största mån från klubbkassan, men detta är allt som allt för kost, logi och biljetter. Övriga utgifter står du själv för, men ju fler medlemmar vi har desto fler intäkter får vi vilket leder till glamorösare resor i grund. Vårt mål är att så mycket som möjligt ska ingå, vi är ju trots allt där för att alla ska kunna roa sig.

Av de lokala klubbarna i Enschede så brukar Pride of the East Club samt Enschede Reds komma på besök här i vårt snöiga land. Vi kan såklart inte bidra med matcher från favoritlaget, men vi har haft folk på besök både under midsommar och för julfirande. I slutändan är det ju gemenskapen vi är ute efter, så självklart är våra holländska vänner alltid välkomna.